Деловен Простор – Мавровка

 • €150,000
Филип Втори Македонски бр.22/лок1

Деловен Простор – Мавровка

Филип Втори Македонски бр.22/лок1
 • €150,000

Преглед

Број на имот: BLK747
 • Деловен простор
 • Вид на Имот
 • 2
 • Бањи
 • 60

Опис

Се продава деловен простор во зградата на големиот паркинг позади Мавровка со површина од 60 м2  (2 споени дуќани од по 30 м20) цена 2.500 евра за метар квадрат.

За повеќе информации 070-234-163

 • Адреса Филип Втори Македонски бр.22/лок1
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 11, 2020 во 12:27 am
 • Број на имот: BLK747
 • Цена: €150,000
 • Големина на Имот: 60 m²
 • Бањи: 2
 • Вид на Имот: Деловен простор
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
Dimitar
 • Dimitar