ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

 • €13
Кисела Вода

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

Кисела Вода
 • €13

Преглед

Број на имот: BLK423
 • Деловен простор
 • Вид на Имот
 • 70

Опис

Се издава деловен простор од 70м2 на одлична локација во Кисела Вода.

Во склоп на деловниот простор има и помошна просторија и тоалет, во цената влегуваат и три паркинг места лоцирани пред самиот влез.

 • Адреса Кисела Вода
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 8, 2020 во 5:27 am
 • Број на имот: BLK423
 • Цена: €13
 • Големина на Имот: 70 m²
 • Вид на Имот: Деловен простор
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne