ЛУКСУЗЕН СТАН ВО КАРПОШ 3 , CITYMALL, CITYGAREN

 • €350
Manapo, Karposh 3, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1020, Macedonia

ЛУКСУЗЕН СТАН ВО КАРПОШ 3 , CITYMALL, CITYGAREN

Manapo, Karposh 3, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1020, Macedonia
 • €350

Преглед

Број на имот: BLK1136
 • Стан
 • Вид на Имот
 • 1
 • Спално
 • 1
 • Бањо
 • 54
 • 2011
 • Изградена Година

Опис

ИД:262158- Се изнајмува луксузен стан во Карпош 3, City Mall, City Garden со површина од 54 м2 со 1 спална, во нова зграда. Цена 350 Евра

 • Адреса Manapo, Karposh 3, Skopje, Municipality of Karposh, City of Skopje, Skopje Region, 1020, Macedonia
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на септември 27, 2020 во 1:31 pm
 • Број на имот: BLK1136
 • Цена: €350
 • Големина на Имот: 54 m²
 • Спално: 1
 • Бањо: 1
 • Изградена Година: 2011
 • Вид на Имот: Стан
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
Domik Real Estate
 • Domik Real Estate