МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА 700М2 (400М2+300М2)

 • €2,800
Гази Баба

МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР ВО ИНДУСТРИСКА ЗОНА 700М2 (400М2+300М2)

Гази Баба
 • €2,800

Преглед

Број на имот: BLK522
 • Магацин
 • Вид на Имот
 • 700

Опис

Магацински простор 700м2, располага со две канцеларии во склоп на магацинот и поголем паркинг простор за камиони. Просторот може и да се подели 400м2 со 300м2. Магацинот од 400м2 е со висина 3.5м.

Магацинот од 300м2 е со висина 5м. Магацинот е со видео обезбедување 24/7.

 • Адреса Гази Баба
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 9, 2020 во 3:32 am
 • Број на имот: BLK522
 • Цена: €2,800
 • Големина на Имот: 700 m²
 • Вид на Имот: Магацин
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne