Преглед

Број на имот: BLK428
 • Плац
 • Вид на Имот
 • 331

Опис

Се продава плац во Козле со големина 331м2, во близина на Германска Амбасада, на прекрасна локација на мирна улица. Основа на градба на плацот 130м2, дозволена висина на градба 8.80м.

 • Адреса Карпош
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 8, 2020 во 5:30 am
 • Број на имот: BLK428
 • Цена: €160,000
 • Големина на Имот: 331 m²
 • Вид на Имот: Плац
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne