ПЛАЦ НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО НАСЕЛБА РАДИШАНИ

 • €45
Бутел

ПЛАЦ НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА ВО НАСЕЛБА РАДИШАНИ

Бутел
 • €45

Преглед

Број на имот: BLK449
 • Плац
 • Вид на Имот
 • 3500

Опис

Градежно земјиште во н.Радишани на третиот влез со вкупна површина од 3500м2. Плацот го дели патот од населбата на два дела со 3 маркици од левата страна и 3 маркици од десната страна. Mаркиците се со површина 10x10m, приземје, спрат и поткровје. Урбанистички план според кој е предвидено изградба на 6 индивидуални куќи за домување. Населбата е урбанистички решена со широк пат каде слободно се разминуваат два автомобили, на секој влез има поставено трафостаници за струја кои овозможуваат непречен доток на струја, самата населба има дополнителен резервоар за вода кој овозможува непречен доток на вода, и каналицација која минува под главниот пат во населбата. Последните мерења на воздух покажаа дека населба Радишани има најчист воздух во подрачјето на Скопје и околу него. Цената на плацот е 45€ од квадрат.

 • Адреса Бутел
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 8, 2020 во 5:39 am
 • Број на имот: BLK449
 • Цена: €45
 • Големина на Имот: 3500 m²
 • Вид на Имот: Плац
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne