ПЛАЦ СО НЕПРЕЧЕН ПОГЛЕД НА СКОПЈЕ

 • €150,000
Кисела Вода

ПЛАЦ СО НЕПРЕЧЕН ПОГЛЕД НА СКОПЈЕ

Кисела Вода
 • €150,000

Преглед

Број на имот: BLK434
 • Плац
 • Вид на Имот
 • 450

Опис

Плацот се наоѓа на одлична локација во Пржино во непосредна близина на маркет и автобуска станица. Поделен е на 2 маркици од кои првата маркица на која се наоѓа дворот од 293м2 има дозвола од 140м2 во основа а максималната висина 10,2м (А1) Прифатлива е компензација од изграденото. Втората маркица на која што е изградена куќата поседува легални 120м2 со платени комуналии и уште 146м2 во постапка. На двете маркци заедно цената би изнесувала 310.000 евра.

 • Адреса Кисела Вода
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 8, 2020 во 5:33 am
 • Број на имот: BLK434
 • Цена: €150,000
 • Големина на Имот: 450 m²
 • Вид на Имот: Плац
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne