ПЛАЦ СО ХАЛА ВО ВИЗБЕГОВО НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

 • €500,000
Визбегово

ПЛАЦ СО ХАЛА ВО ВИЗБЕГОВО НА ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА

Визбегово
 • €500,000

Преглед

Број на имот: BLK519
 • Магацин
 • Вид на Имот
 • 850

Опис

Плац 1700м2 со хала 850м2 на одлична локација во Визбегово позади Еуроактива. Халата е цврста градба со посебни канцеларии. Висина на хала 12м, во продолжение 9м, ширина 20м, должина 40м.

Голем паркинг со пристап за тешки товарни возила. Халата е на располагање и за изнајмување.

 • Адреса Визбегово
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 9, 2020 во 3:28 am
 • Број на имот: BLK519
 • Цена: €500,000
 • Големина на Имот: 850 m²
 • Површина на Земјиште: 1700 m²
 • Вид на Имот: Магацин
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne