ПРЕТСТАВИТЕЛЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

 • €12
Центар

ПРЕТСТАВИТЕЛЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

Центар
 • €12

Преглед

Број на имот: BLK399
 • Деловен простор
 • Вид на Имот
 • 897

Опис

Претставителен деловен простор на 3 ката лоциран во Центар на одлична локација.

Просторот е погоден за различни намени, може да се адаптира според желбите на клиентите.

Просторот може да се изнајми цел со квадратура од 897м2 или посебно со квадратури од:

264м2 на 1 кат

316м2 на 2 кат

317м2 на 3 кат

Просторот се изнајмува по цена од 12Еур/м2 месечно.

 • Адреса Центар
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 8, 2020 во 5:17 am
 • Број на имот: BLK399
 • Цена: €12
 • Големина на Имот: 897 m²
 • Вид на Имот: Деловен простор
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
PropertyOne
 • PropertyOne