СЕ ИЗДАВА ЛУКСУЗЕН СТАН ВО КАПИШТЕЦ, СКОПЈЕ

 • €350
Vasil Gjorgov, Kapishtec, Centar, Skopje, Municipality of Centar, City of Skopje, Skopje Region, 1000, Macedonia

СЕ ИЗДАВА ЛУКСУЗЕН СТАН ВО КАПИШТЕЦ, СКОПЈЕ

Vasil Gjorgov, Kapishtec, Centar, Skopje, Municipality of Centar, City of Skopje, Skopje Region, 1000, Macedonia
 • €350

Преглед

Број на имот: BLK1114
 • Стан
 • Вид на Имот
 • 1
 • Спално
 • 1
 • Бањо
 • 50

Опис

ИД:265091- Се изнајмува луксузен стан во Капиштец со површина од 50 м2 со 1 спалнa во нова зграда. Цена 350 Евра

 • Адреса Vasil Gjorgov, Kapishtec, Centar, Skopje, Municipality of Centar, City of Skopje, Skopje Region, 1000, Macedonia
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на септември 27, 2020 во 1:31 pm
 • Број на имот: BLK1114
 • Цена: €350
 • Големина на Имот: 50 m²
 • Спално: 1
 • Бањо: 1
 • Вид на Имот: Стан
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
Domik Real Estate
 • Domik Real Estate