Се изнајмува стан од 52м2 во Кисела Вода

 • €200
ул. Мишко Мишајловски

Се изнајмува стан од 52м2 во Кисела Вода

ул. Мишко Мишајловски
 • €200

Преглед

Број на имот: BLK913
 • Стан
 • Вид на Имот
 • 1
 • Спално
 • 1
 • Бањо
 • 52
 • 2010
 • Изградена Година

Опис

Се изнајмува стан од 52м2 во Кисела Вода, во близина на Шампионче . Со одлични услови за престој.

 • Адреса ул. Мишко Мишајловски
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на јуни 7, 2020 во 10:23 pm
 • Број на имот: BLK913
 • Цена: €200
 • Големина на Имот: 52 m²
 • Спално: 1
 • Бањо: 1
 • Изградена Година: 2010
 • Вид на Имот: Стан
 • Статус на Имот: За изнајмување

Споредете ги огласите

Спореди
ironm
 • ironm