Се продава куќа на два спрата

 • €63,000
Кадински Пат - Идризово

Се продава куќа на два спрата

Кадински Пат - Идризово
 • €63,000

Преглед

Број на имот: BLK620
 • Куќа
 • Вид на Имот
 • 130

Опис

Се продава куќа на два спрата 130 m2 во Идризово на Кадински пат, со гаража 19 m2. Вкупното дворно место изнесува 630 m2, со имотен лист, има струја, градски водовод и пристап од главна улица. Погодна за живеење, викендица, фирма….

За повеќе информации јавете се на бројот 072235840
Irena Cvetkovic Kuzmanovska

 • Адреса Кадински Пат - Идризово
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на мај 10, 2020 во 2:21 pm
 • Број на имот: BLK620
 • Цена: €63,000
 • Големина на Имот: 130 m²
 • Површина на Земјиште: 630 m²
 • Вид на Имот: Куќа
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
irenakuzmanovska
 • irenakuzmanovska