СТАНОВИ ЗА ПРОДАЖБА – SMS Construction

 • /
Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74А
Featured

СТАНОВИ ЗА ПРОДАЖБА – SMS Construction

Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74А
 • /

Преглед

Број на имот: BLK605
 • Стан
 • Вид на Имот
 • 0

Опис

Паметен дом за модерно и квалитетно живеење!

Најиновативно решение на Smart Home и IP Технологија во секој стан која вклучува мулти-функционален Таблет за контрола врз Видеодомофонијата, контрола на Smart Home и контрола врз безбедноста на станот – Smart Security.

Смарт Видеодомофонија за увид на влезот и на вашите посетители, за комуникација, преку Таблетот, како и можноста да се има целосна контрола и комуникација преку апликација за мобилен телефон, од било каде во светот.

Smart Home ви овозможува контрола и управување со Осветлувањето и Струјата, Бојлерот, како и Ладењето/Греењето дур сте во домот, па и надвор од домот со користење на едноставна user-friendly апликација. Секој член во домот има можност да управува со уредите, индивидуално, со сцени и тајмери, како и можноста да се подесуваат посебни режими и ограничувања за најмалите членови во семејството. На овој начин ќе ги намалите значително трошоците за енергија, и воедно ќе си овозможите повеќе слободно време за вас и вашето семејство.

Додека Smart Security овозможува да имате безгрижен и сеогаш безбеден дом, без разлика дали сте во домот или надвор од домот, кој со паметните сензори за движење и сензори за прозорци и врати овозможуваат максимална заштита, како и вградената алармната сирена во Таблетот од 98 децибели, која со секоја промена на статус во домот е испратена и на вашиот мобилен телефон.

Вашиот дом насекаде со вас!

Концепт на Паметно домување за поголем комфор и сигурност во вашиот нов дом.

 • Адреса Митрополит Теодосиј Гологанов бр.74А
 • Град Скопје

Детали

Ажурирано на јуни 7, 2020 во 10:14 pm
 • Број на имот: BLK605
 • Цена: /
 • Големина на Имот: 0 m²
 • Вид на Имот: Стан
 • Статус на Имот: За продажба

Споредете ги огласите

Спореди
SMS Construction
 • SMS Construction