За нас

Се на едно место за недвижнини!

Blok.mk претставува една нова и иновативна платформа на македонскиот пазар на недвижнини. Сега имате можност на едно место да најдете информации за купопродажба, изнајмување на Станови, Куќи, Деловен Простор, Плац, Магацин, Вила, Барака и Гаража. Само
со еден клик ќе бидете во можност за кратко време да бидете во контакт со лицата кои ја нудат најдобрата понуда за вашето барање.

Целта на нашата платформа е да биде поврзувачки мост меѓу луѓето кои се во потрага да најдат начин да продаваат, купуваат или изнајмуваат стан, куќа или деловен простор, да ви заштеди време, нерви и пари при донесување на исправната одлука.

Нашата мисија е да го доближиме пазарот на недвижнини до сите засегнати страни не само во Македонија, туку и пошироко на Балканот користејќи го искуството од пазарот на недвижнини во Америка и Канада како и потребата на Македонскиот пазар од една таква платформа.

Преку оваа платформа на лесен, брз и едноставен начин ќе може да најдете простор за домување, за почеток на нов заеднички живот или за вашиот бизнис преку едноставно и лесно кликнување и филтрирање според видот, големината и цената.

Споредете ги огласите

Спореди